osnovna‎ > ‎

republicko2010

Републичка комисија је направила листе ученика који су позвани на Републичко такмичење из хемије које ће се одржати од 21. до 23. маја 2010. године у Новом Саду у основној школи "Коста Трифковић".

Извод из правилника:

"На Републичко такмичење из сваког Округа пласирају се првопласирани ученици. Уколико се организује Међуокружно такмичење, на Републичко такмичење се пласира један ученик по округу. Према броју освојених поена Републичка комисија позива на Републичко такмичење још највише 40 ученика који су освојили више од 70 бодова. Окружне/градске/међуокружне комисије су дужне да ранг листе и радове ученика који су освојили више од 70 бодова, пошаљу Републичкој комисији у року од седам дана од завршетка Окружног/ градског/међуокружног такмичења.

Републичко такмичење организује Републичка комисија у сарадњи са Министарством просвете. Списак учесника Републичког такмичења објављује се најкасније две недеље пре почетка такмичења. Прво, друго и треће место на Републичком такмичењу освајају ученици који су на ранг листи заузели 1., 2. односно 3. место према освојеним поенима."

Републичка комисија је одлучила да спусти доњу границу бодова за пласман на Републичко такмичење и она износи 68,5 бодова за седми разред и 65 бодова за осми разред.

Списак ученика седмог разреда који се позивају на Републичко такмичење

Списак ученика осмог разреда који се позивају на Републичко такмичење


Списак ученика који су се пласирали на Републичко такмичење у категорији Тест - Истраживачки рад


Comments